Zaprešić-Poštar 7:1

Pobjedom u posljednjem, 18. kolu 1. HKL nad splitskim Poštarom zaključili smo prvoligašku sezonu. Prema mjestu na prvenstvenoj ljestvici ova je utakmica trebala biti derbi međutim oba su kluba dosta prije čvrsto osigurala svoje pozicije. U takvoj atmosferi odigrana je jedna tipična prvenstvena utakmica u kojoj smo bez većih problema došli do nova 2 boda.

U prvom bloku mladi Domagoj Bradarić je iskoristio opuštenost Branka Maneva i osvojio pen dok je s druge strane Mario Fridl bez problema došao do poena protiv kombinacije Žuljević-Kolić. Uz to je sa 653 srušena čunja bio i igrač susreta.

U drugom bloku su Bogdanović i Mance sigurnom igrom osvojili poene protiv Odrljina i Totića tako da su u  posljednjem bloku Danijel FUnda i kombinacija Bolanča/Uzelac odigrali nastupe za prestiž. Jure Biloš i Goran Pofuk, unatoč sloidnoj igri, nisu uspjeli doći to poena pa je susret završio sa uvjerljivih 7:1. 

Naslov prvaka osvojila je ekipa splitskog Mertojaka na čemu im i ovom prilikom još jednom čestitamo i želimo im mnogo uspjeha na Svjetskom kupu.

Tablica
1 ZAPREŠIĆ 35
2 ZADAR 28
3 MERTOJAK 26
4 OSIJEK 16
5 POŠTAR 16
6 GRMOŠČICA 16
7 VELEBIT 15
8 ĐURĐENOVAC 14
9 MEDVEŠČAK 1958 12
10 ŽELJEZNIČAR ČK 2