KK Zaprešić - KK Velebit 7:1

   

Nakon uspješno odrađene utakmice u Ligi prvaka, utakmicom 14. kola, nastavili smo sa prvoligaškim natjecanjima. U goste nam je stigla ekipa Velebita iz Otočca. Gosti se nalaze u sredini prvoligaške tablice pa su rasterečeni došli odigrati dobru utakmicu. I u tome su potpuno uspjeli jer su sa 3697 srušenih čunjeva bili jedna od boljih ekipa ove sezone. S druge strane mi smo odigrali jednu prosječnu utakmicu (3835) koja nam služi kao priprema za slijedeće kolo kada gostujemo u Bjelovaru. 

Utakmicu su s naše strane otvorili Matija Mance (667), kombinacija Branko Manevi Mario Fridl (627) i Luka Bolanča (669). Za goste su nastupili Ivica Perić (568), Hrvoje Devčić (593) i Branko Šebalj (666). Sva trojica naših igrača osvojili su poene i napravili razliku od velikih 133 čunja. Publika je mogla uživati u dvoboju Bolanče i Šebalja. Obojica su odigrala odlično a meč je odlučen u posljednjim hicima. Isto tako raduje nas odličan nastup Matije Mancea što nam je izuzetno važno za nastavak sezone.

U drugom bloku Branislav Bogdanović (653) je bez većih porblema odvojio poen protiv Prađena (605). Iako je Dario ostvario slidan rezultat ipak smo od njega očekivali više. Borna Gašpert (589) nije iskoristio svoje prilike na početku meča protiv što je iskusni Mesić (644) znao iskoristiti. Bojan Vlakevski (630) danas nije bio na svojoj uobičajenoj razini pa je poen protiv vrlo dobrog Zubčića (621) morao osvajati u posljednjih hicima.

Slijedeće kolo čeka nas teško gostovanje u Bjelovaru kod istimenog domačina koji je u borbi za 3.mjesto koje vodi na NBC kup.

Tablica